Τελευταία Νέα
Πολιτική

Prorata για εκλογές στην Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά με 25% - Τρεις για τη δεύτερη θέση

Prorata για εκλογές στην Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά με 25% - Τρεις για τη δεύτερη θέση
Στο 11% ο Ανδρουλάκης, στο 10,5% ο Θεοδωράκης και στο 9% ο Καμίνης
Φαβορί για την πρώτη θέση στον α’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα στην Κεντροαριστερά παραμένει η Φώφη Γεννηματά, την ώρα που γίνεται πραγματική μάχη για το ποιος θα την ακολουθήσει στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, στην πρόθεση ψήφου η Φώφη Γεννηματά προηγείται με 25% και ακολουθούν ο Ν. Ανδρουλάκης με 11%, ο Στ. Θεοδωράκης με 10,5% και ο Γ. Καμίνης με 9%.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους, ο Γ. Μανιάτης λαμβάνει 6%, ο Γ. Ραγκούσης 3% ενώ στο 1% καταγράφονται οι Κ. Γάτσιος και Δ. Τζιώτης με τον Απ. Πόντα να «ανιχνεύεται» στο 0,5%.
Σημειώνεται πάντως πως αν και η εκλογική αναμέτρηση είναι στην τελική της ευθεία – σημειώνεται ότι ο α’ γύρος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου –οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 33%.
Πάντως, από το χθεσινό πρώτο τηλεοπτικό debate, στο οποίο συμμετείχαν και οι 9 υποψήφιοι δεν προέκυψαν εκπλήξεις ούτε ξεχώρισε κάποιος από τους 9 υποψήφιους αρχηγούς.
Όλοι οι υποψήφιοι απέφυγαν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, επιμένοντας στην έως σήμερα πολιτική τους γραμμή και επιχειρηματολογία, με την Φώφη Γεννηματά πάντως να διατηρεί ένα σχετικό πλεονέκτημα καθώς αναφέρθηκε συχνά στο πολιτικό της σχέδιο, μια και είναι η μόνη που διαθέτει ολοκληρωμένο πολιτικό πρόγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης