Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Φθηνά κολπάκια και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ τα περί ανοχής σε εγκληματίες

tags :
Τόσκας: Φθηνά κολπάκια και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ τα περί ανοχής σε εγκληματίες
Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη
Για φθηνά κολπάκια και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ στα περί ανοχής σε εγκληματίες έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, ο οποίος υπογράμμισε πως «ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον από ποτέ».
«Αυτά τα κολπάκια “θέλει η αστυνομία, δεν θέλει ο υπουργός”, είναι φθηνά κολπάκια.
Οι συνδικαλιστές ας κάνουν τη δουλειά τους.
Δεν μπορεί να έχουμε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα να υπάρχει ανοχή.
Ανοχή υπήρξε στην περίπτωση Ρούπα;» διερωτήθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Τόσκας, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις ευθείες βολές του Δημήτρη Καμμένου τόνισε ότι θα έπρεπε κάποιος να δει τα νούμερα και τους αριθμούς επιθέσεων επί άλλων κυβερνήσεων και τα στατιστικά στοιχεία των επιθέσεων τώρα, σημειώνοντας ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις έχουν μειωθεί.
«Η αστυνομία εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά.
Δουλειά της είναι να πιάνει και να συλλαμβάνει.
Από κει και πέρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη.
Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» είπε ο υπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε προπαγάνδα τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία.
«Εμείς κάνουμε επιχειρήσεις χωρίς το φως των καμερών» τόνισε ο κ.Τόσκας, ο οποίος έστειλε αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα».
Αναφερόμενος στο θέμα των Εξαρχείων, έκανε λόγο για διαχρονικό πρόβλημα ενώ για την εξιχνίαση των επιθέσεων με δέματα – βόμβες σε ξένους αξιωματούχους και τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, αλλά και για τη σύλληψη των βασανιστών της 85χρονης στην Κυψέλη έκανε λόγο για τεράστιες και συνεχείς επιτυχίες από πλευράς της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, για τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται ως μέλος της οργάνωσης, «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ο κ.Τόσκας έκανε λόγο για μια σοβαρή υπόθεση που δημιούργησε ανησυχία εντός και εκτός Ελλάδος.
«Αντιμετωπίστηκε με οργανωμένο τρόπο.
Οι έρευνες συνεχίζονται» τόνισε ο κ. Τόσκας, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την υπόθεση.
Όσον αφορά στους Γεωργιανούς που συνελήφθησαν για τα βασανιστήρια σε βάρος της 85χρονης, αλλά και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες, ο κ.Τόσκας είπε ότι «η τύχη τους είναι απέναντι στη Δικαιοσύνη, η οποία θα είναι σκληρή απέναντί τους».
Για τον 79χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε διαρρήκτη, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι ο καλύτερος σύμβουλος δεν είναι η αυτοδικία.
«Ας δούμε με ρεαλισμό πώς ενεργεί η ΕΛΑΣ και ας μην τους αδικούμε» τόνισε ο κ.Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ρουβίκωνα και την εισβολή στον Ευαγγελισμό.
«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, και στην περίπτωση του Ευαγγελισμού» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης