Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Δεν θα έρθει κανένας επενδυτής όταν ο κάθε Ρουβίκωνας καταστρέφει όποτε θέλει

Λαζαρίδης: Δεν θα έρθει κανένας επενδυτής όταν ο κάθε Ρουβίκωνας καταστρέφει όποτε θέλει
Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς να υπάρξει νόμος και τάξη υποστήριξε ο κ.Λαζαρίδης
Την θέση ότι δεν θα έρθει κανείς επενδυτής στην Ελλάδα όπου «ο κάθε Ρουβίκωνας οποτεδήποτε σε μια υπηρεσία προπηλακίζει, καταστρέφει και, μάλιστα, μετά τον διευκολύνουν να φύγει» διατύπωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ.Μητσοτάκη, Μ. Λαζαρίδης.
«Ουδείς θα πάει να επενδύσει σε μια χώρα που ο κάθε Ρουβίκωνας μπαίνει οποτεδήποτε σε μια υπηρεσία προπηλακίζει, καταστρέφει και, μάλιστα, μετά τον διευκολύνουν να φύγει.
Ο κ. Τόσκας και η Κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Δεν ισχυρίζομαι ότι παλαιότερα τα πράγματα ήταν τέλεια, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν εκεί που είμαστε σήμερα», υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς να υπάρξει νόμος και τάξη.
«Ο κ. Τσίπρας απαντώντας στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο, σε ερώτηση που Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε πει ότι αυτή η συζήτηση είναι ανεπίκαιρη.
Δυστυχώς, αυτή η συζήτηση όχι μόνο δεν είναι ανεπίκαιρη, αλλά αφορά μια πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.
Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς να υπάρχει νόμος και τάξη.
Η ελευθερία δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή», είπε ο κ.Λαζαρίδης, υπογραμμίζοντας πως όταν υπάρχει νόμος και τάξη, αυτό συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης