Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Πολιτικός στόχος της ΝΔ η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές

Βορίδης: Πολιτικός στόχος της ΝΔ η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές
Ο Τσίπρας έχει επιβάλλει βαριά φορολογία προς πάσα κατεύθυνση τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές είναι πολιτική στόχευση της ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
«Η αυτοδυναμία θα διασφαλίσει μια καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα και διασφαλίζει πολιτική σταθερότητα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν αποκλείεται με την καθαρή έξοδο στις αγορές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «να πανηγυρίσει και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».
Ο κ.Βορίδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει επιβάλει βαριά φορολογία προς πάσα κατεύθυνση, και δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα μειώσει τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα.
Επιπλέον, υποστήριξε πως το ελληνικό δημόσιο είναι αυτό που έχει υποστεί τη μικρότερη διαρθρωτική πίεση, ενώ ερωτηθείς για την  άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη ο κ.Βορίδης είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και τα ποσοστά της είναι σταθεροποιημένα ενδεχομένως και σε πτώση.
Επιπλέον, ο κ.Βορίδης επιτέθηκε κατά του Πάνου Καμμένου για τις συνομιλίες του με ισοβίτη έμπορο ναρκωτικών και την παρουσία του σε καζίνο λέγοντας ότι μόνο στην Ελλάδα λέγεται ότι δεν … έχει υπάρξει κανένα θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης