Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Πρόωρες εκλογές το 2018 – Δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση Τσίπρα

Γεννηματά: Πρόωρες εκλογές το 2018 – Δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση Τσίπρα
Ο Τσίπρας δέχθηκε από τους δανειστές όσα προσπάθησαν να διαπραγματευτούν οι προηγούμενες κυβερνήσεις είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την εκτίμηση πως εντός του 2018 θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και πρόωρες εκλογές διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καθώς όπως είπε η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να σταθεί.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ η κα.Γεννηματά χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα πρόθυμο πρωθυπουργό καθώς «δέχθηκε όσα προσπάθησαν να διαπραγματευτούν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».
«Δέσμευσε τη χώρα σε πρωτοφανή πρωτογενή πλεονάσματα , συμφώνησε σε 3,5% πρωτογενή, και εκποίησε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία εκτίμησε ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις το 2018 καθώς όπως υποστήριξε «η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να σταθεί, απομονώνεται πολιτικά».
Η κα.Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν διαπραγματεύεται» και ότι «απλώς καθυστερούσε τις διαπραγματεύσεις, και όσο καθυστερούσε ο λογαριασμός μεγάλωνε».
«Ο κ. Τσίπρας παίζει με τους αριθμούς, άλλα και με τους ανθρώπους, για να φτιάξει τα νούμερα.
Με αυτό το φορολογικό και αυτό το ασφαλιστικό σύστημα, σπρώχνει ανθρώπους της παράγωγης στη φοροδιαφυγή και στη μαύρη εργασία κάτι που θα χτυπήσει και τον ΕΦΚΑ» εκτίμησε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης