Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Πέραν ορισμένων καλών λόγων του Trump ο Τσίπρας δεν πήρε κάτι χειροπιαστό

Χατζηδάκης: Πέραν ορισμένων καλών λόγων του Trump ο Τσίπρας δεν πήρε κάτι χειροπιαστό
Αντί να επενδύσουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, επενδύσαμε εμείς στις ΗΠΑ με τα F16 είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι πέραν ορισμένων καλών λόγων που άκουσε ο κ. Τσίπρας από τον Donald Trump, ο πρωθυπουργός δεν πήρε κάποιο χειροπιαστό αντάλλαγμα» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «αντί να επενδύσουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, η χώρα μας επένδυσε τελικά στην Αμερική μέσω της αναβάθμισης των F-16».
«Έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση, να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις, αλλά την ώρα που έχει παίξει λάθος τα χαρτιά του ο Erdogan και έχει μεγάλη σημασία ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδας, θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να επιδιώξει και ανταλλάγματα.
Δεν πρέπει να είναι μονόπλευρες οι συμφωνίες» υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης.
«Η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί να δείξει ότι εκτός από την Ελλάδα του λαϊκισμού υπάρχει και η Ελλάδα της σοβαρότητας και των μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα που θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο προσυνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στην Πάτρα, τόνισε ότι θα αναδειχθούν οι προτάσεις του κόμματος προκειμένου το σχέδιό της για τη διακυβέρνηση της χώρας να φτάσει σε κάθε πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης