Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (ΝΔ): Σε αποσύνθεση η κυβερνητική πλειοψηφία – Εκλογές ανά πάσα στιγμή

Λαζαρίδης (ΝΔ): Σε αποσύνθεση η κυβερνητική πλειοψηφία – Εκλογές ανά πάσα στιγμή
H κυβέρνηση "δεν μπορεί να εξαντλήσει τη θητεία της",  εκτιμά ο Μ. Λαζαρίδης
«Eκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή», εκτιμά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής», ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη,  Μ. Λαζαρίδης.
Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σε αποσύνθεση και η κυβέρνηση σε αποδρομή.
Δεν μπορεί να εξαντλήσει τη θητεία της», ενώ χαρακτηρίζει ως παραμύθι της κυβέρνησης που κρύβει δράκους τα όσα αναφέρει ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, περί «καθαρής εξόδου» από το μνημόνιο το 2018.
Όπως σημειώνει ο κ. Λαζαρίδης  «για ποια "καθαρή έξοδο" από το πρόγραμμα έχει το θράσος να μιλά η κυβέρνηση όταν η ίδια, πέρα από τα επιπλέον μέτρα 1,9 δισ. ευρώ που επιβάλλει με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, έχει ψηφίσει επιπλέον μέτρα για το 2019 και το 2020;
Πως γίνεται να φεύγει η χώρα από το πρόγραμμα το 2018 και να έρχονται δραματικά μέτρα τα επόμενα δύο χρόνια;
Πως συμβιβάζεται η έξοδος από το Μνημόνιο το 2018 με τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου που έρχονται αμέσως μετά και θα κοστίσουν ένα μηνιάτικο στους χαμηλόμισθους και δύο στους χαμηλοσυνταξιούχους; Πως συμβιβάζονται τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022; Και τα πλεονάσματα 2% μέχρι το 2060;
Το παραμύθι της κυβέρνησης κρύβει δράκους και δεν πείθει».
Υπογραμμίζει δε, πως η κυβέρνηση «με τους γνωστούς ρυθμούς της», έχει μεταθέσει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης για το τέλος του χρόνου στην καλύτερη περίπτωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης