Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: Σχεδιάζουμε παρεμβάσεις για να μεταβούμε σε ένα μοντέλο εξωστρέφειας

Χατζηδάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: Σχεδιάζουμε παρεμβάσεις για να μεταβούμε σε ένα μοντέλο εξωστρέφειας
«Oι επενδύσεις είναι προϋπόθεση για δουλειές», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης
«Στη Νέα Δημοκρατία, καθώς διαμορφώνουμε το σχέδιό μας για την Ελλάδα του αύριο σχεδιάζουμε μια σειρά από παρεμβάσεις για να μεταβούμε σε ένα μοντέλο εξωστρέφειας, καινοτομίας και νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας», τόνισε ο  Αντιπρόεδρος του κόμματος, Κ. Χατζηδάκης, σε παρέμβασή του στο 1ο Προσυνέδριο στη Νίκαια «για τους εργαζόμενους και τους ανέργους».
Ο κ. Χατζηδάκης, αφού υπογράμμισε ότι «οι επενδύσεις είναι προϋπόθεση για δουλειές», σημείωσε πως όταν μιλάμε «για επενδύσεις, μιλάμε κυρίως για ιδιωτικές επενδύσεις».
Όπως είπε, «μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να δημιουργήσει τις πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη η χώρα μας», ενώ μίλησε για «την υιοθέτηση του Ολλανδικού μοντέλου κοινωνικού διαλόγου, σύμφωνα με το οποίο εργοδότες, εργαζόμενοι και - όπου χρειάζεται - η Κυβέρνηση, υπό συνθήκες ουσιαστικού διαλόγου, θα καταλήγουν σε συναινετικές λύσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την αύξηση της απασχόλησης».
«Μιλάμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης πατριωτικής μεταρρυθμιστικής συμμαχίας. Διότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα το οποίο θέλει να κινητοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.
Σε αυτή τη συμμαχία χωράνε όλοι οι Έλληνες που νοιάζονται για το μέλλον αυτού του τόπου», τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως δεν χωράνε «όσοι θέλουν να είναι η εξαίρεση στην αξιολόγηση γιατί εχθρεύονται την αξιοκρατία και την πρόοδο» και «οι επιχειρηματίες που φεσώνουν τους εργαζομένους τους και κατόπιν κάνουν μεγάλη ζωή».
«Το μέλλον για τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους νέους που φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό θα είναι πολύ καλύτερο αν όλοι αντιληφθούμε τη σημασία της στροφής από τη μοιρασιά της φτώχιας στην παραγωγή νέου εισοδήματος», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης