Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν βάζουμε τους διεμφυλικούς στο περιθώριο είναι ζήτημα ανθρωπιάς - Το ν/σ έχει υπερβολές

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν βάζουμε τους διεμφυλικούς στο περιθώριο είναι ζήτημα ανθρωπιάς - Το ν/σ έχει υπερβολές
Στην Ολομέλεια θα δούμε τις αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση και αναλόγως θα πράξουμε
«Στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων θα ασχοληθούμε με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και όχι με ιδεολογικά θέματα» ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τους διεμφυλικούς.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews υποστηρίζει πως στη ΝΔ «δεν έχουμε κανέναν λόγο να βάλουμε τους διεμφυλικούς στο περιθώριο καθώς είναι κατ΄ αρχάς ένα ζήτημα ανθρωπιάς.
Ωστόσο, το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρα πολλές ακρότητες και υπερβολές».
Για το λόγο αυτό η ΝΔ άσκησε κριτική και κατέθεσε προτάσεις ενώ επιφυλάχθηκε για τη στάση που θα τηρήσει απέναντι στο νομοσχέδιο.
«Στην Ολομέλεια θα δούμε τις αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση και αναλόγως θα πράξουμε».
Αναφερόμενος στους στόχους του Συνεδρίου της ΝΔ ο κ Σταικούρας τόνισε πως «μέσα από τις διαδικασίες του ανοίγουμε τις πόρτες και τα παράθυρα της Νέας Δημοκρατίας. Ανοίγουμε το βήμα και αφήνουμε πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ».
Στο ερώτημα αν «πιο ακραίες φωνές, κάποιοι σε αυτές βάζουν ακόμα και τον 'Αδωνι Γεωργιάδη, χωρούν στη ΝΔ», αναφέρει ότι πρόκειται για ένα πλατύ κόμμα που έχει φυσικά βουλευτές με διαφορετικό ύφος και ταπεραμέντο, για να σημειώσει πως «ωστόσο όσοι είμαστε μέσα στο κόμμα δεσμευόμαστε από τις ιδεολογικές αρχές και τις θέσεις του».
Συμπληρώνει ότι η ΝΔ είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι «επειδή πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αναμφίβολα αστεία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να τον χαρακτηρίσει τάχα ακροδεξιό».
Κληθείς να σχολιάσει τις συνεχείς επιθέσεις της ΝΔ προς τον Πάνο Καμμένο, υποστηρίζει πως «ο ίδιος επαναφέρει τον εαυτό του στη δημοσιότητα με όσα πράττει και όσα λέει. Τη μία συνομιλεί με ισοβίτες και την άλλη πάει στο καζίνο.
Είναι εικόνα υπουργού αυτή; Είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή; Ευτελίζονται όλοι μαζί! Και ο κ. Καμμένος παίρνει στον λαιμό του τον κ. Τσίπρα.
Διότι ο πρωθυπουργός έσπευσε να καλύψει πλήρως τον υπουργό του».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης