Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πόντας (υποψ. για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς): Μην καταλήξει η διαδικασία σε φαρσοκωμωδία

Πόντας (υποψ. για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς): Μην καταλήξει η διαδικασία σε φαρσοκωμωδία
"Να τελειώνουμε πριν γίνουμε πρωταγωνιστές σε φαρσοκωμωδία", ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Απ. Πόντας
«Στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να γνωρίζουμε και την ημερομηνία και την ακριβή διαδικασία των εκλογών», ανέφερε για τις επικείμενες εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο υποψήφιος Απόστολος Πόντας.
«Να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου με πολιτικό περιεχόμενο και όχι με μια πολιτική φαρσοκωμωδία», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Απ. Πόντας, ο οποίος σε συνάντησή του με Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του.
 «Μετά την προκλητική, για την ελληνική κοινωνία, εμφάνιση του κυβερνητικού εταίρου κ. Καμμένου στο Λονδίνο, τη σκυτάλη της δημοσιότητας πήρε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.
Αναγνωρίζω ότι το θέμα της αλλαγής του φύλλου έχει ιδιαίτερη σημαντικότητα.
 Όχι όμως και ο χρόνος που επιλέχθηκε για να συζητηθεί.
Κάπως έτσι αποκρύπτεται η ουσία της πραγματικότητας και διαιρείται, μέσω μιας οπαδικού τύπου πόλωσης, η κοινωνία», είπε ο κ. Πόντας στους συνομιλητές  του.
Όπως εξήγησε, «η εμπιστοσύνη του πολίτη στους πολιτικούς θα συνεχίσει να αποδομείται καθημερινά όσο εκείνοι επιμένουν να μαγνητίζουν την προσοχή του κοινού με δηλώσεις φωτοβολίδες, κενές περιεχομένου, που αστράφτουν στιγμιαία και σβήνουν μονομιάς».
Τόνισε δε, πως «πρέπει να αποστρέψουμε την προσοχή μας από την λάμψη που αποπροσανατολίζει και να επικεντρωθούμε στην ουσία που αφορά τα λιγότερο φαντασμαγορικά αλλά περισσότερο σημαντικά θέματα όπως τους δείκτες της πραγματικής οικονομίας, την απελευθέρωση του δημοσίου από την εκάστοτε κυβερνητική επιτροπεία και ομηρία, τον ρόλο μας σε μια παγκόσμια σκακιέρα που συνεχώς αναδιαμορφώνεται, τα κοινωνικά αγαθά της υγείας και της παιδείας που συνεχώς συρρικνώνονται και απαξιώνονται με την χρήση τους ως αντιπολιτευτικά εργαλεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης