Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Μοναδικός δρόμος για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης η απεξάρτηση από τη ΝΔ

Ραγκούσης: Μοναδικός δρόμος για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης η απεξάρτηση από τη ΝΔ
Τι αναφέρει  ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γ. Ραγκούσης
Μονόδρομο αποτελεί  η απεξάρτηση από τη ΝΔ «αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη προοδευτική παράταξη», δηλώνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γ. Ραγκούσης.
Όπως αναφέρει «αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, μόνο ένας δρόμος υπάρχει: η απεξάρτηση από τη ΝΔ».
Ο κ. Ραγκούσης εκτιμά ότι σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές, μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας ή να συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο, για να αποφευχθεί η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες, ενώ σημειώνει πως κανένας άλλος υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών.
Όπως τονίζει, αν επικρατήσει διαφορετική άποψη, «προφανώς θα τη σεβαστώ, επιλέγοντας τον ρόλο της μειοψηφούσας άποψης, η οποία δεν διασπά και δεν επιτρέπει τη διάλυση του νέου φορέα».
Αναφερόμενος στη σύγκρουσή του με την Εκκλησία τονίζει «αν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα δικαστήρια, ας το κάνει, είμαι εδώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης