Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει σήμερα 29/9 η Επιτροπή Αλιβιζάτου για τα ανοιχτά θέματα της Κεντροαριστεράς

Συνεδριάζει σήμερα 29/9 η Επιτροπή Αλιβιζάτου για τα ανοιχτά θέματα της Κεντροαριστεράς
Στο επίκεντρο η ηλεκτρονική ψηφοφορία αλλά και το που και πόσες κάλπες θα στηθούν
Τα ανοιχτά ζητήματα σχετικά με τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του αρχηγού του πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς θα εξετάσει σήμερα το απόγευμα η Επιτροπή Αλιβιζάτου.
Τα φλέγοντα ζητήματα είναι η ηλεκτρονική ψηφοφορία καθώς και το που και πόσες κάλπες θα στηθούν ανά την επικράτεια, θέματα για τα οποία υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από τους υποψήφιους αρχηγούς.
Από τις απαντήσεις που θα δοθούν θα καθοριστεί και η ημερομηνία των εκλογών, οι οποίες σημειώνεται πως έχουν προγραμματιστεί για τις 5 και 12 Νοεμβρίου.
Η συνεδρίαση δεν γίνεται υπό το καλύτερο κλίμα, δεδομένων των διαφορετικών απόψεων μεταξύ Γεννηματά και Θεοδωράκη για το θέμα της εξ’αποστάσεως ψηφοφορία.
Η κα.Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως κατόπιν των απαντήσεων που έχουν δοθεί στην επιτροπή Αλιβιζάτου από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το θέμα έχει λήξει, την ίδια στιγμή που ο κ.Θεοδωράκης και το Ποτάμι υποστηρίζουν πως είναι εφικτό να γίνει η ηλεκτρονική ψηφοφορία, αν και για τους υπόλοιπους υποψηφίους αυτό που προέχει είναι να μην «κολλήσει» η διαδικασία και υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης