Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Να μην αλλάξει η ημερομηνία εκλογών στην Κεντροαριστερά

Κωνσταντινόπουλος: Να μην αλλάξει η ημερομηνία εκλογών στην Κεντροαριστερά
Μετά την εκλογική διαδικασία όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί πρέπει να στηρίξουν τον επικεφαλής και το νέο πολιτικό φορέα είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Την πλήρη αντίθεση του στη μετατόπιση της ημερομηνίας των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε ότι «οι διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα εκτεθεί η παράταξη».
«Κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές τη συγκεκριμένη ημερομηνία βάζοντας θέματα που δεν υπάρχουν.
Μετά θα μας πουν να γίνουν οι εκλογές, στις 5 Ιανουαρίου.
Αυτοί είναι χορηγοί του Αλέξη Τσίπρα.
Κάποιοι θέλουν ένα μικρό κόμμα για να εξυπηρετήσουν τον μηχανισμό τους.
Ο ρόλος της επιτροπής Αλιβιζάτου είναι να γίνουν οι διαδικασίες στις 5 Νοεμβρίου» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του και με τη μείωση των καλπών στην περιφέρεια.
«Δεν μπορεί να μειωθούν οι κάλπες στην περιφέρεια και να αυξηθούν στο κέντρο.
Αυτό δεν θα περάσει» υπογράμμισε ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος τάχθηκε και κατά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας.
«Υπάρχει τρόπος, υπάρχουν εθελοντές και μπορούν να γίνουν όλα σωστά με διαφάνεια, δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν ευαγγέλιο ορισμένοι» τόνισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας ότι μετά τη διαδικασία οι υποψήφιοι αρχηγοί θα πρέπει να στηρίξουν τον επικεφαλής και τον νέο φορέα. Αναφορικά με τις συνεργασίες είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρέπει να είναι ουρά της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, αν και τόνισε ότι σε σημαντικά θέματα για την χώρα θα πρέπει να υπάρχουν συνεννοήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης