Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον αέρα οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – Από Φεβρουάριο μπορεί η Vodafone και με κόστος 900.000 ευρώ

Στον αέρα οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – Από Φεβρουάριο μπορεί η Vodafone και με κόστος 900.000 ευρώ
Τι αναφέρει η επιστολή Αλιβιζάτου στους υποψήφιους αρχηγούς
Στον αέρα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς καθώς η εταιρεία Vodafone ενημερώνει ότι μπορεί να διεξάγει τις εκλογές το νωρίτερο τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ζητώντας το ποσό των 900.000 ευρώ.
Μάλιστα, η εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει και τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, αναφέρει σε απάντηση της στην Επιτροπή Αλιβιζάου ότι η πρόταση της δεν αφορά την εξ’αποστάσεως – ηλεκτρονική – ψηφοφορία, θέμα το οποίο έχει αποτελέσει πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποψήφιους αρχηγούς.
Κατόπιν αυτής της ενημέρωσης προκύπτουν νέα δεδομένα για την Κεντροαριστερά, καθώς οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 5 και τις 12 Νοεμβρίου, κάτι όμως που δεν φαίνεται πιθανό, ενώ και το κόστος μοιάζει απαγορευτικό και εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί.

Ακολουθεί η επιστολή του κ.Αλιβάτου προς τους υποψήφιους:
Σας αποστέλλω συνημμένως την απαντητική επιστολή της εταιρίας VODAFONE, η οποία μόλις περιήλθε στο γραφείο μου.
Όπως θα διαπιστώσετε, η προσφορά της εταιρίας αφορά μόνον την on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή ψηφοφορίας «δια ζώσης».
Και τούτο, το νωρίτερο, τον προσεχή Φεβρουάριο και με κόστος 900.000 € συν Φ.Π.Α.
Η προσφορά της εταιρίας δεν αναφέρει ο,τιδήποτε για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με τις εταιρίες WIND και ΟΤΕ, από τους προέδρους των οποίων ζήτησα να με ενημερώσουν έως το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, αν μπορούν και, βεβαίως, αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων, με ψηφοφορία “δια ζώσης” και μόνον, κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες (5 και 12 Νοεμβρίου) και με ποιους οικονομικούς όρους.
Επιφυλάσσομαι να σας ενημερώσω μόλις έχω τις απαντήσεις τους. Σημειώστε, παρακαλώ, ότι αποστέλλω το παρόν μήνυμα και στους λοιπούς υποψηφίους.
Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,
Ν.Κ. Αλιβιζάτος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης