Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση της Eldorado δεν είναι καινούρια – Να συναντηθεί με την εταιρεία ο Τσίπρας

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση της Eldorado δεν είναι καινούρια – Να συναντηθεί με την εταιρεία ο Τσίπρας
Θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι πρέπει η εταιρεία να μείνει τηρώντας τους περιβαλλοντικούς όρους είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Την θέση ότι η υπόθεση της Eldorado δεν είναι καινούρια και ότι ταλαιπωρεί πολύ καιρό διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς και υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Ν. Ανδρουλάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι θέση του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την υπόθεση της Eldorado είναι ότι η εταιρεία πρέπει να μείνει στην Ελλάδα τηρώντας όμως τους περιβαλλοντικούς όρους.
Ο κ.Ανδρουλάκης πρότεινε να συναντηθεί ο πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους της εταιρίας και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να πει που κολλάει το θέμα.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι για να πετύχει το εγχείρημα πρέπει να πολιτικοποιηθεί.
«Πρέπει να γίνει ένα debate για να πει ο κάθε υποψήφιος τη θέση του» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε αντιφατικό ότι εκλέγεται επικεφαλής πριν γίνει συνέδριο για τις πολιτικές θέσεις του φορέα, επισημαίνοντας ότι στη συνέχεια θα πρέπει να βγουν όλοι μαζί οι υποψήφιοι στον κόσμο.
«Η χώρα έχει ανάγκη ένα κόμμα που θα βάλει τέλος στη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης