Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Οι ομιλίες Τσίπρα στη ΔΕΘ ακολουθούν μια πορεία ψεύδους και παραπλάνησης

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Οι ομιλίες Τσίπρα στη ΔΕΘ ακολουθούν μια πορεία ψεύδους και παραπλάνησης
Η επίσκεψη Macron είναι αρχικά θετικά αλλά θα κριθεί τελικά από τα χειροπιαστά αποτελέσματα που θα δώσει στη χώρα μας
«Θέλω να ελπίζω ότι ο κ. Τσίπρας κάτι έμαθε από τον κ. Macron για την ανάγκη γενναίων μεταρρυθμίσεων και για την πολιτική αποφασιστικότητα και αξιοπιστία που απαιτούν» τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος.
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε θετική την επίσκεψη του γάλλου προέδρου στην Αθήνα υπογραμμίζοντας ωστόσο, πως «η επίσκεψη θα κριθεί τελικά από τα χειροπιαστά αποτελέσματα που θα δώσει στη χώρα μας».
Για την πορεία της Ευρώπης ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία για νέα ιστορικά βήματα ενίσχυσής της και υπογραμμίζει πως στην οικονομία, στο προσφυγικό, στη διεθνή και εξωτερική πολιτική, παντού τα μεγάλα προβλήματα ζητούν λύσεις ευρωπαϊκές, συλλογικές, όχι μεμονωμένες, αποσπασματικές και στενά εθνικές.
Με αφορμή τη φετινή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο βουλευτής της ΝΔ λέει ότι όλες οι ομιλίες του κ. Τσίπρα από το 2014 μέχρι τη χθεσινή αποτελούν τα χρονικά ορόσημα μιας πορείας ψεύδους, παραπλάνησης, εξαπάτησης και λέει για την κυβέρνηση ότι πήρε τη χώρα σε πορεία εξόδου από την κρίση και την έσπρωξε στην παρακμή.
«Δεν μπορούν, απλώς δεν μπορούν», συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ είναι που βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο η οποία θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης