Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη έχει αυτόνομο λόγο – Δεν θα γίνει δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

Γεννηματά: Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη έχει αυτόνομο λόγο – Δεν θα γίνει δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ
Τι αναφέρει το γραφείο της Φ. Γεννηματά
«Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική  Παράταξη είχε και θα έχει, αυτόνομο λόγο, αυτοδύναμη στρατηγική, πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς ποτέ να είναι ουρά και δεκανίκι είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ», τονίζει το γραφείο τύπου της Φ. Γεννηματά σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.
Σύμφωνα με το γραφείο της κ. Γεννηματά  «το δις και τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρώ«σοφών» και «πανσόφων» Υπέρ - Υπουργών καθοδηγητών τους.
Αυτό το μήνυμα ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, τόσο ορισμένοι Υπουργοί και "αυλικοί" του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και διάφορα στελέχη -"αυλικοί" της ΝΔ.
Ότι μέσων και αν μετέλθουν, σε όσες γελοιότητες και αν καταφύγουν, στις 5 Νοεμβρίου η βάση της μεγάλης Κεντροαριστεράς θα ψηφίσει κόντρα στους σχεδιασμούς και τις επιθυμίες τους.
Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είχε και θα έχει, αυτόνομο λόγο, αυτοδύναμη στρατηγική, πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς ποτέ να είναι ουρά και δεκανίκι είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ».
Σημειώνεται ότι η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει έρευνα της εταιρείας Prorata για τις επικείμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά στις 5/11 για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα, σύμφωνα με την οποία «θα είναι ντέρμπι για γερά νεύρα».
«Εικόνα απόλυτης ρευστότητας για όλους τους υποψηφίους, φαβορί και αουτσάιντερ, με σχεδόν κοινή εκκίνηση από χαμηλά επίπεδα και πολλά περιθώρια για ανατροπές στην τελική ευθεία» δείχνουν τα ευρήματα της έρευνας» , γράφει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης