Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ασταθές το παλιό πολιτικό σύστημα – Χρειάζεται ένα προοδευτικό κέντρο

Θεοδωράκης: Ασταθές το παλιό πολιτικό σύστημα – Χρειάζεται ένα προοδευτικό κέντρο
Απόλυτα εφικτό ένα ποσοστό της τάξης του 15% για το νέο πολιτικό φορέα τόνισε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι το παλιό πολιτικό σύστημα είναι ασταθές και ότι χρειάζεται ένα προοδευτικό κέντρο διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Η χώρα έχει ανάγκη να σταθεροποιηθεί.
Το παλιό πολιτικό σύστημα είναι ασταθές, άρα χρειάζεται ένα προοδευτικό κέντρο.
Η επιλογή του ηγέτη της Δημοκρατικής Κεντρώας Προοδευτικής Παράταξης θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση της χώρας» ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης μιλώντας στη Λαμία, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο κ.Θεοδωράκης απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες που δε θέλουν να ενταχθούν ούτε στη συντηρητική Δεξιά, ούτε στη λαϊκιστική Αριστερά, υπογραμμίζοντας ότι όλοι έχουν θέση στο νέο φορέα και ότι πρέπει να ψηφίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός πολιτών.
«Πλέον είμαστε στο 2017.
Υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζουν και οι Έλληνες που σηκώνουν την ελληνική σημαία στο εξωτερικό και αύριο τους θέλουμε πίσω» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφερόμενος στην απόφαση του να διεκδικήσει την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα, τόνισε ότι την έλαβε «από τη στιγμή που έφυγε από το τραπέζι η συζήτηση για ενσωμάτωση στη ΔΗΣΥ και άνοιξε εκείνη για τη δημιουργία ενός πραγματικά νέου, προοδευτικού φορέα».
Ως προς τον εκλογικό στόχο του νέου φορέα ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι είναι απολύτως εφικτό ένα ποσοστό της τάξης του 15%.
«Εφόσον η ψηφοφορία για την ηγεσία συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό πολιτών, θα υπάρξει μια δημοσκοπική εκτίναξη σε διψήφιο ποσοστό» είπε ο κ.Θεοψωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης