Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Στόχος ο νέος κεντροαριστερός φορέας να βγει δεύτερο κόμμα – Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντινόπουλος: Στόχος ο νέος κεντροαριστερός φορέας να βγει δεύτερο κόμμα – Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ
Έχω πάρει τις αποφάσεις μου για το εάν θα είμαι υποψήφιος, θα τις ανακοινώσω την κατάλληλη στιγμή είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Την θέση ότι στόχος του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς είναι να βγει δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές διατύπωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού εγχειρήματος, είπε πως έχει πάρει τις αποφάσεις της και πως θα τις ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε ότι «χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη».
«Χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, αυτή είναι η ανάγκη.
Χρειαζόμαστε ενιαίο φορέα, αλλά οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να αποφασίσουν ότι την επομένη της εκλογής του αρχηγού ότι θα πρέπει να είναι μια ενιαία» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι «εγγυητές αυτής της προσπάθεια είναι οι χιλιάδες κόσμου που θα ψηφίσουν».
«Χρειάζεται μια προοδευτική πρόταση, ο Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα και την κατάληξη την ξέρουμε» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς για τον Κ. Μητσοτάκη, εξέφρασε αμφιβολίες για το εάν μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.
«Χρειάζεται ξεκάθαρη στρατηγική.
Να αλλάξει άμεσα ο εκλογικός νόμος, όχι με απλή αναλογική, αλλά με ένα προοδευτικό σύστημα διαφορετικό του σημερινού νόμου» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε και αυτός στους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα στον Π. Κουρουμπλή που ζητούν να μην υπάρξει συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν» υπογράμμισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης