Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αφού «κατήργησαν» τις πανελλαδικές εξετάσεις, τις επαναφέρουν διπλές

Ποτάμι: Αφού «κατήργησαν» τις πανελλαδικές εξετάσεις, τις επαναφέρουν διπλές
Η αναβάθμιση του Λυκείου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται ως ψηφοθηρικό πυροτέχνημα, ανακοίνωσε το Ποτάμι
Για διπλές πανελλαδικές εξετάσεις έκανε λόγο το Ποτάμι, αναφέροντας πως κάποια στιγμή θα πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίσει με σοβαρότητα τι τελικά «σχεδιάζει», τόσο για το Λύκειο όσο και για την πρόσβαση στα ΑΕΙ.
«Τελικά τι ισχύει;
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή το Υπουργείο Παιδείας (αλλά και ο κ. Τσίπρας) μιλούν για κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων, και Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο τις επαναφέρει και μάλιστα διπλές.
Κάποια στιγμή θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφασίσει η Κυβέρνηση τι τελικά “σχεδιάζει”, τόσο για το Λύκειο όσο και για την πρόσβαση στα ΑΕΙ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού.
«Η γνώμη του Ποταμιού είναι γνωστή και έχει ήδη κατατεθεί στον δημόσιο διάλογο από τον Μάρτιο», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Ελπίζουμε η εκπεφρασμένη πρόθεση του Υπουργείου για διαβούλευση στο θέμα να είναι ειλικρινής και να μην είναι απλώς η νομιμοποίηση ειλημμένων αποφάσεων.
Η αναβάθμιση του Λυκείου και οι εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται ως ψηφοθηρικό πυροτέχνημα και πεδίο λαϊκισμού, παραμονές της ΔΕΘ…», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης