Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε τμήμα της ΔΗΣΥ – Μιλάμε για νέο φορέα

Τσιόδρας (Ποτάμι): Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε τμήμα της ΔΗΣΥ – Μιλάμε για νέο φορέα
Οι υποψήφιοι για την αρχηγία του νέου φορέα θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους είπε ο κ.Τσιόδρας
Την θέση ότι Το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται να γίνει τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι «μιλάμε για τη δημιουργία ενός νέου φορέα», τοποθέτηση που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Ποταμιού στο νέο πολιτικό εγχείρημα που δομείται στον χώρο της Κεντροαριστεράς αλλά και την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα.
«Μιλάμε για τη δημιουργία ενός νέου φορέα.
Εξάλλου έχουμε τονίσει κατηγορηματικά εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι το Ποτάμι δεν το ενδιαφέρει να γίνει τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Αυτή η θέση μας δεν έχει αλλάξει.
Μιλάμε για έναν νέο φορέα στον οποίο μπορούν να στοιχηθούν όλες αυτές οι νέες δυνάμεις που αποτελούν τον χώρο του προοδευτικού κέντρου και της κεντροαριστεράς» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Τσιόδρας.
«Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να είναι πραγματικά ανοιχτές οι διαδικασίες και να συγκινήσουν την κοινωνία που αυτή τη στιγμή δεν εκφράζεται» είπε ο κ.Τσιόδρας, υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει οι υποψήφιοι σε αυτή την προεκλογική μάχη να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και με βάση αυτές να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών μέσα από μια διαδικασία που είναι ανοιχτή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης