Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Πρόχειρο και ανεδαφικό το ν/σ για την Υγεία - Η κυβέρνηση χτίζει πελατειακό κράτος

Μητσοτάκης: Πρόχειρο και ανεδαφικό το ν/σ για την Υγεία - Η κυβέρνηση χτίζει πελατειακό κράτος
Βαφτίζετε «μεταρρύθμιση» την αλόγιστη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών με ένα σύστημα που περιορίζει τις επιλογές στην πρωτοβάθμια υγεία, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης
Πρόχειρο και ανεδαφικό χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την Υγεία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χτίζει ένα νέο πελατειακό κράτος.
Βαφτίζετε «μεταρρύθμιση» την αλόγιστη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών με ένα σύστημα που περιορίζει τις επιλογές στην πρωτοβάθμια υγεία, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης.
Προσθέτετε βάρη, που δεν μπορεί η χώρα στις παρούσες συνθήκες να σηκώσει, με μοναδική σκοπιμότητα να δημιουργήσετε πολιτικές «πελατείες», πρόσθεσε.
«Ούτε εσείς ξέρετε πόσες προσλήψεις απαιτούνται για την υλοποίηση της πρότασής σας», πρόσθεσε ο αρχηγός της ΝΔ..
«Γνωστή η φάμπρικα που στήνετε.
Υπάλληλοι που θέλετε να μετατρέψετε σε ομήρους του ΣΥΡΙΖΑ για προφανείς λόγους.Για να εκβιάσετε την ψήφο τους», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Πετάτε πολλές κορώνες για τη διαφάνεια, αλλά κλείνετε τα μάτια στη διαφθορά και προωθείτε επιχειρηματίες, υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Tα χρήματα λέτε θα βρεθούν από ευρωπαϊκούς πόρους … έχετε βρει την μαγική λύση.
Ευρωπαϊκοί πόροι για ακόμη μία φορά εξαντλούνται για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων.
Σημειώστε επίσης πως οι ευρωπαϊκοί πόροι έχουν ημερομηνία λήξης και έχουν αναπτυξιακό στόχο και όχι την οικοδόμηση ενός νέου πελατειακού κράτους.
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα συνεχίζει να ασχημονεί και να προσβάλλει την ελληνική κοινωνία.
Τίποτα δεν μάθατε.
Δεν πάτε τη χώρα μόνο πίσω την πάτε στο πουθενά εκεί που δεν υπάρχουν κίνητρα για να γίνει κανείς καλύτερος».«Δεν πάτε την χώρα πίσω. Την πάτε στο πουθενά. Εκεί που δεν υπάρχουν κίνητρα για να γίνει κανείς καλύτερος» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τους σημαιοφόρους για να προσθέσει «Η προσπάθεια απαξιώνεται και μάλιστα στα σχολεία. Δεν θα είναι σημαιοφόροι οι αριστούχοι. Ο σημαιοφόρος θα επιλέγεται με κλήρωση. Στην τύχη.
Σας ενοχλούν οι καλοί μαθητές. Το ξέραμε από το ξεκίνημα της κυβέρνησή σας όταν ο τότε υπ Παιδείας άνοιξε πόλεμο με την αριστεία. Γιατί; Σας ενοχλεί ότι υπάρχουν νέα παιδία με όνειρα και στόχους.
Η σημαία δίνεται ως επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται».
«Έχετε βάλει αντίπαλο σας την Ελλάδα του καλύτερου» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι η σημαία στους σημαιοφόρους «προσφέρεται ως επιβράβευση και όχι ως κίνητρο».
Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε και τους ΑΝΕΛ να πάρουν θέση υπογραμμίζοντας «Οι ΑΝΕΛ τι λένε; Βάζετε την καρέκλα πάνω από το φιλότιμο; Που είναι ο κ. Π Καμμένος να μας πει την γνώμη του;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης