Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπέρδεψαν τα νταούλια με τις ανακοινώσεις

tags :
Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπέρδεψαν τα νταούλια με τις ανακοινώσεις
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδοράκη τόνισε ότι «οι αγορές σου δανείζουν όταν είσαι σοβαρός κι αξιόπιστος κι όχι όταν λες ανοησίες για νταούλια και ζουρνάδες»
Οξύτατη κριτική απέναντι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο με αφορμή τη δήλωση του ότι «η έξοδος στις αγορές δεν προαναγγέλλεται» άσκησε το Ποτάμι, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση μπέρδεψε «τα νταούλια με τις ανακοινώσεις».
Μεταξύ άλλων, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφερε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «αποδεικνύουν καθημερινά την επικίνδυνη άγνοιά τους για τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία», ενώ υπογράμμισε ότι «οι αγορές σου δανείζουν όταν είσαι σοβαρός κι αξιόπιστος κι όχι όταν λες ανοησίες για νταούλια και ζουρνάδες».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Ποταμιού:
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύουν καθημερινά την επικίνδυνη άγνοιά τους για τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία.
Ο κ. Τζανακόπουλος δηλώνει ότι «η έξοδος στις αγορές δεν ανακοινώνεται».
Ας ρωτήσει κάποιον με στοιχειώδεις γνώσεις να του πει ότι η έξοδος στις αγορές, όχι μόνο ανακοινώνεται, αλλά κυρίως προετοιμάζεται συστηματικά προκειμένου να εξασφαλιστούν οι καλύτεροι όροι δανεισμού για τη χώρα.
Δεν προαναγγέλλονται οι υποτιμήσεις και οι ανασχηματισμοί. Και οι αγορές σου δανείζουν όταν είσαι σοβαρός κι αξιόπιστος κι όχι όταν λες ανοησίες για νταούλια και ζουρνάδες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης