Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας: Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

Μπαλάφας: Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής είπε ο κ.Μπαλάφας αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – δικαστικών
Την θέση ότι «έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών διατύπωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μπαλάφας.
«Δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μπαλάφας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς.
«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών;
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» είπε ο κ.Μπαλάφας, ο οποίος έκανε λόγο και για παραδικαστικά κυκλώματα που πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης.
«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλους σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο» τόνισε ο υφυπουργός, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα σχέδια της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές.
«Η κυβέρνηση δεν βιάζεται.
Δεν σκοτωνόμαστε, δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού.
Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό.
Καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» είπε ο κ.Μπαλάφας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης