Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Σε αδιέξοδο η ΝΔ – Για αυτό επιμένει στην υπόθεση Βαρουφάκη

Κουρουμπλής: Σε αδιέξοδο η ΝΔ – Για αυτό επιμένει στην υπόθεση Βαρουφάκη
Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης, να προσέχουμε τι λέμε είπε ο υπ. Ναυτιλίας
Την θέση πως η ΝΔ βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και για αυτό επιμένει να φέρνει στο προσκήνιο την υπόθεση της διαπραγμάτευσης του πρώτου εξαμήνου του 2015 υπό τον Γ. Βαρουφάκη διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε αδιέξοδο και επιμένει σε αυτή την ιστορία» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομίας και στο στόχο για δυναμική ανάπτυξη, εστίασε στην ανάγκη άμεσης δημιουργίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας.
«Να πιέσουμε για την άμεση δημιουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας, που θα φέρει ανάφλεξη της οικονομίας και ανάκαμψης της μεσαίας τάξης» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής.
Ως προς τις διεργασίες στην κεντροαριστερά ο κ.Κουρουμπλής άφησε αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζοντας πως «χρησιμοποιεί τον όρο Κέντρο και όχι κεντροαριστερά, γιατί θέλει να μπορεί να συνεργαστεί με τη Δεξιά».
Ερωτηθείς για τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη ότι δεν γνωρίζει τι είχαν αναφέρει οι προκάτοχοί του για τους συμβασιούχους των δήμων, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης».
«Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τι λέμε.
Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα» είπε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης