Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το ΠΑΣΟΚ – Συνεργασία Κυριάκου – Φώφης μετά τις εκλογές

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το ΠΑΣΟΚ – Συνεργασία Κυριάκου – Φώφης μετά τις εκλογές
Θα συνεργαστώ και εγώ εάν συμφωνήσουμε στα εννιά σημεία που προτείνει η Ένωση Κεντρώων είπε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα περάσει σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα συνεργαστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πως «η Ένωση Κεντρώων θα περάσει και το ΠΑΣΟΚ γιατί έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί».
«Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα επαναστατικό κόμμα, έχει εκτίμηση στη νεολαία και παρουσιάζει σταθερά άνοδο» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετά τις επόμενες εκλογές.
«Η Φώφη Γεννηματά μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κι εγώ αν συμφωνήσουμε σε εννιά σημεία θα συνεργαστώ…
Ο Τσίπρας μου είχε πει ότι θα με σκοτώσουν οι βουλευτές μου αν μειώσω τους βουλευτές από 300 σε 200» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος είπε για την πρότασή του να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών.
Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου ο κ.Λεβέντης είπε ότι δεν κατάλαβε γιατί έφυγε η βουλευτής.
«Ήμασταν μαζί την Παρασκευή και μιλάγαμε και θα συναντιόμασταν και σήμερα που είναι η συζήτηση για το Κυπριακό στη Βουλή…
Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν έμαθα ότι υπέβαλε ανεξαρτητοποίηση» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν η κα.Μεγαλοοικονόμου έχει βλέψεις να πάει σε κάποιο άλλο κόμμα, απάντησε ότι αυτό θα φανεί.
«Όσοι βγήκαν με λίστα νομίζω ότι είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα.
Τώρα ο Καρράς να πάει στο ΠΑΣΟΚ, ποιος να πρωτοβγεί εκεί… μαζεύτηκαν όλοι…
Εγώ τους αγαπώ όλους, αυτοί δεν αγαπούν τον εαυτό τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης