Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η απόφαση του ΕΣΡ για 7 σταθμούς αφήνει λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες

Παππάς: Η απόφαση του ΕΣΡ για 7 σταθμούς αφήνει λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες
Οι καναλάρχες να σταματήσουν τις απολύσεις και να αρχίσουν να προσλαμβάνουν είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι μετά την απόφαση του ΕΣΡ για 7 τηλεοπτικούς σταθμούς τα περιθώρια για θεματικές άδειες περιορίζονται διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως η θέση που είχε διατυπώσει η κυβέρνηση για άπειρες άδειες κατέρρευσε.
«Με την απόφαση του ΕΣΡ για 7 σταθμούς οι εργαζόμενοι στα κανάλια μετά τον διαγωνισμό θα είναι 2.800, πολύ περισσότεροι από όσοι είναι τώρα και στέλνω μήνυμα σε όσους έβαλαν τους εργαζόμενους ως ασπίδα και έχουν αρχίσει απολύσεις, να προσαρμόσουν νέο business plan  για να προσλάβουν.
Ο αριθμός 7 αφήνει λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες.
Η κυβέρνηση είχε προτείνει κατά τη διάρκεια του περυσινού διαγωνισμού 4 γενικές άδειες για να υπάρχει δυνατότητα και για παραπάνω θεματικές» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση που υποστήριζε ότι μπορούμε να έχουμε απεριόριστο αριθμό συχνοτήτων, υποστηρίζοντας πως με την απόφαση του ΕΣΡ, η επιχειρηματολογία περί άπειρων αδειών κατέρρευσε.
«Ποια ήταν η επιχειρηματολογία αντιπολίτευσης;
Να σας διαβάσω: Κυριάκος Μητσοτάκης στις 29 Μαρτίου 2016: Δώστε απεριόριστο αριθμό αδειών γιατί μόνο έτσι θα θωρακιστεί δημοκρατία λόγου.
Άρα, το ΕΣΡ που περιορίζει τον αριθμό αδειών καταστρατηγεί την ελευθερία λόγου.
Για τον αριθμό 4, εμείς τον είχαμε πει για να υπάρχει περιθώριο στο φάσμα και για θεματικού τύπου» υποστήριξε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης