Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στις διαμαρτυρίες κατά της συνόδου των G20 στο Αμβούργο

tags :
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στις διαμαρτυρίες κατά της συνόδου των G20 στο Αμβούργο
«Εκεί δε θα βρίσκονται μόνο οι "γνωστοί ισχυροί", αλλά και χιλιάδες άνθρωποι»
«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στις διαμαρτυρίες κατά του G20, καλώντας για αλληλεγγύη στην προσφυγική κρίση, για εργασιακά δικαιώματα, προστασία του περιβάλλοντος και ίσα δικαιώματα, ανεξάρτητα από το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως αναφέρει η νεολαία του κόμματος: «Στις 7 και 8 Ιουλίου, οι 20 πιο ισχυροί ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν στο Αμβούργο της Γερμανίας, σε μία συγκυρία με απρόβλεπτες προκλήσεις.
Ο στόχος των G20 είναι να προστατεύσουν τα προνόμιά τους σε βάρος των υπόλοιπων χωρών.
Ωστόσο, εκεί δε θα βρίσκονται μόνο οι "γνωστοί ισχυροί", αλλά και χιλιάδες άνθρωποι, κινήματα και φωνές αλληλεγγύης. Φωνές ενάντια στην κοινωνική ανισότητα, τη λιτότητα, την εκμετάλλευση, τον πόλεμο και την περιβαλλοντική καταστροφή.
Οι αγώνες του παρελθόντος, όπως το Σιάτλ το 1999, οι πλατείες της Μαδρίτης, της Κωνσταντινούπολης και πολλών άλλων πόλεων, έχουν αποδείξει ότι υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο, κόντρα στη δική τους ατζέντα της εκμετάλλευσης, του νεοφιλελευθερισμού και των καπιταλιστικών οδών.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στις διαμαρτυρίες κατά του G20, καλώντας για αλληλεγγύη στην προσφυγική κρίση, για εργασιακά δικαιώματα, προστασία του περιβάλλοντος και ίσα δικαιώματα, ανεξάρτητα από το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης