Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής: Η ΝΔ συνήγορος υπεράσπισης του ίδιου του ισοβίτη Γιαννου­σάκη

Κοντονής: Η ΝΔ συνήγορος υπεράσπισης του ίδιου του ισοβίτη Γιαννου­σάκη
Σκληρή επίθεση από τον υπουργό Δικαιοσύνης
«Η ΝΔ εκτός από ιμάντας μετάβασης επιχειρημα­τικών συμφερόντων στη Βουλή, γίνεται συνήγορος υπεράσπισης του ίδιου του ισοβίτη Γιαννου­σάκη μέσα στη Βουλή»,  σχολίασε για την υπόθεση Noor 1 ο υπουργός Δικαιοσύνης,  Σταύρος Κοντονής , ενώ σχετικά με την επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ, που αφορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι «αν η ΝΔ, διατυπώνει τα ερωτήματα του Μα­ρινάκη, τότε κάνει κακό στον εαυτό της».
Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη  στο κανάλι της Βουλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκι­νούν την 1η Σεπτεμβρίου και ανέφερε ότι «θα επανεξεταστεί, από την κυβέρνηση, το θέ­μα των κόκκινων δανείων, ώστε να δοθούν περιθώρια προστασίας της νέας κατοικίας» και τόνισε πως όσοι έχουν προσφύγει στον Νόμο Κατσέλη είναι απόλυτα προστατευμένοι μέχρι το τέλος του 2017».
Συμπλήρωσε ότι «η διαδικασία του πλειστηριασμού ελεγχόταν και από κυκλώματα του υποκόσμου».
Αναφερόμενος στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στην απόφαση για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ, είπε: «επιθετικές ανακοινώσεις από δικαστικούς κύκλους, είναι λάθος και δεν πρέ­πει να ξαναγίνει».
Στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, δήλωσε πως «η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τους συμβασιούχους της καθαριότητας. Να γίνει ανοιχτός και διαυγής διαγωνισμός».
Μιλώντας για την παραγραφή φορολογικών υποθέσεων, μετά το πέρας της 5ετιας, σημείωσε πως «η κυβέρνηση παρέλαβε διαλυμένους μηχανισμούς και τόνισε πως οι φορολογικοί έλεγχοι απαιτούν χρόνο.
Η λίστα Λαγκάρντ δεν χάθηκε, αξιοποιείται στα χέρια μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης