Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ: Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί

Κωνσταντινόπουλος στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ: Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί
«Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπορεί να είναι με όσους δίχασαν την κοινωνία και κυβερνούν με τον Καμμένο, υπογράμμισε για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου της ΔΗ.ΣΥ ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή το χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου, σε αυτό.
«Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης».
Ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, χαρακτήρισε θετικό την επίσπευση των διαδικασιών που ανακοίνωσε χθες η Φ. Γεννηματά, ενώ για τη μορφή του νέου φορέα ζήτησε να ψηφίσουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου, ενώ σημείωσε ότι το νέο συνέδριο θα είναι χωρίς ποσοστώσεις.
Όπως είπε, η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να πει στους πολίτες ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει παραγωγή πλούτου και οι συντάξεις θα μειωθούν και η ανεργία θα αυξηθεί, καθώς και ότι  «το δημόσιο τελείωσε και δεν μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας».
Κατά τον ίδιο, «η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις 70 δισ. ευρώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης