Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Έχουμε μπροστά μας μια καθαρή διετία – Εκλογές το φθινόπωρο του 2019

Τζανακόπουλος: Έχουμε μπροστά μας μια καθαρή διετία – Εκλογές το φθινόπωρο του 2019
Πάρα πολύ θετική η απόφαση του Eurogroup, μας δίνει αυτά που ζητούσαμε είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την θέση ότι μετά τις αποφάσεις που έλαβε χθες το Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα η κυβέρνηση έχει μπροστά της μια καθαρή διετία διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
«Έχουμε μπροστά μια καθαρή διετία, μέσα στην οποία έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας.
Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019.
Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο.
Ο στόχος αυτός είναι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να σταθεί η Ελλάδα στα δικά της πόδια, να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε βαθμούς οικονομικής ελευθερίας και να απαλλαγούμε από τη σκληρή επιτροπεία των μνημονίων.
Σε αυτόν τον πολιτικό στόχο δουλεύουμε» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ θετική την απόφαση του Eurogroup.
«Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup είναι μια παρά πολύ θετική απόφαση, η οποία δίνει στην ελληνική πλευρά αυτά που ζητούσε και τη δυνατότητα να πορευθεί με ασφάλεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος.
H απόφαση δίνει στην ελληνική πλευρά καθαρές δεσμεύσεις για το χρέος, καθαρές δεσμεύσεις για την ανάπτυξη και περιγραφή του δρόμου, ο οποίος πρέπει να ακολουθηθεί, έτσι ώστε τον Αύγουστο του 2018 να έχουμε την ολοκλήρωση του προγράμματος» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση της ΝΔ, είπε πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σε πλήρη σύγχυση και αμηχανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης