Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Υποσχέθηκε μείωση του χρέους χωρίς να έχει καμία εγγύηση

Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Υποσχέθηκε μείωση του χρέους χωρίς να έχει καμία εγγύηση
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβερνούσαν επί χρόνια με κλεψιές, ρουσφέτια και απατεωνιές είπε ο κ.Λεβέντης
Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος πάντως άσκησε δριμεία κριτική σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Λεβέντης κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί καθώς, όπως είπε, «για να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν τα μέτρα τους υποσχέθηκε μείωση του χρέους χωρίς να έχει καμία εγγύηση» ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, διότι κυβερνούσαν επί χρόνια με κλεψιές, ρουσφέτια και απατεωνιές.
Ερωτηθείς για το πώς ο ίδιος θα μπορούσε να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα κόμματα στο πλαίσιο μιας οικουμενικής κυβέρνησης, δεδομένης της κριτικής που τους ασκεί, είπε ότι «αφού ο ελληνικός λαός ψήφισε ξανά Τσίπρα, Μητσοτάκη και όλους αυτούς, τι να κάνουμε».
«Στη Δημοκρατία κάνουμε πέτρα την καρδιά μας προκειμένου να βοηθήσουμε τη χώρα μας» είπε ο κ.Λεβέντης.
«Σε όλα να κάνουμε νοικοκύρεμα.
Σε όλα έχουμε κάνει υπερβολές.
Θα πρέπει να γίνει μία ευρύτατη και σε βάθος δεκαετίας αξιολόγηση στο Δημόσιο, στους Δήμους και τις ΔΕΚΟ.
Να σταματήσει το νεκρό φορτίο των εξόδων» τόνισε ο κ.Λεβέντης.
Ερωτηθείς εάν αξιολόγηση στο Δημόσιο σημαίνει απολύσεις ή κινητικότητα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο γι α»αξιολόγηση και μεταφορά στον ιδιωτικό τομέα».
«Όσοι αποδειχθεί ότι επί χρόνια ήταν αργόμισθοι ή ότι τώρα δεν καλύπτουν ανάγκες [...] όσοι ενεργούν έτσι -και μπορούμε να το βρούμε αυτό με ένορκες καταθέσεις- να μεταφερθούν σε υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα που θα δημιουργηθούν παραλλήλως» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης