Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Ο Τσίπρας οδηγεί την Αυτοδιοίκηση σε πλήρη παράλυση

tags :
Ποτάμι: Ο Τσίπρας οδηγεί την Αυτοδιοίκηση σε πλήρη παράλυση
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης «πρέπει να κινούνται στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού»
Οξύτατη κριτική απέναντι στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε σήμερα (1/6) το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, αναφορικά με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη τόνισε ότι ο έλληνας πρωθυπουργός, μέσω της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εξήγγειλε, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να την οδηγήσει στην πλήρη παράλυση, προσθέτοντας παράλληλα ότι αν και οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες, θα πρέπει να κινούνται «στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού», και όχι στην αποδυνάμωσής της.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Ποταμιού:
«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως όχημα για την προώθηση των μικροπολιτικών του σκοπιμοτήτων.
Η απλή αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που εξήγγειλε με στόμφο στο όνομα μιας εκπροσώπησης -δήθεν περισσότερο δημοκρατικής- το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι να οδηγήσει σε πλήρη παράλυση και στην αύξηση της κομματικής συναλλαγής.
Και τα δύο θα είναι σε βάρος του πολίτη.
O πρωθυπουργός εξήγγειλε επίσης διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Είναι απαραίτητες.
Αλλά πρέπει να κινούνται στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού της και όχι στην κατεύθυνση της αποδυνάμωσής της μέσω λαϊκίστικων επιλογών, που είναι τόσο προσφιλείς στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης