Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για την έξοδο της Ελλάδας από τον εφιάλτη των τελευταίων 7 ετών

Σπίρτζης: Έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για την έξοδο της Ελλάδας από τον εφιάλτη των τελευταίων 7 ετών
Οι δανειστές δεν έχουν κανένα απολύτως άλλοθι για να καθυστερούν άλλο τις αποφάσεις για το ελληνικό ζήτημα είπε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι έχουν διαμορφωθεί όλες οι συνθήκες για την έξοδο της Ελλάδας από τον «εφιάλτη που μας έχουν βάλει εδώ και επτά χρόνια» διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι στους δανειστές για περαιτέρω καθυστερήσεις στο ελληνικό ζήτημα.
«Έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για την έξοδο από τον εφιάλτη που μας έχουν βάλει εδώ και επτά χρόνια.
Είναι αναγνωρισμένο από όλες τις πλευρές ότι η χώρα μας, ο λαός μας και η κυβέρνηση σε αυτά που έχουν δεσμευθεί, τα έχουν ολοκληρώσει.
Άρα δεν έχουν κανένα απολύτως άλλοθι, από εδώ και πέρα να καθυστερούν» υποστήριξε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ιόνια Οδό, χαρακτηρίζοντας την «τεράστιο έργο με πολλά οφέλη για την οικονομία».
«Το συγκεκριμένο έργο, που ουσιαστικά συνδέει το Αντίρριο με τα Ιωάννινα, αλλάζει τον κυκλοφοριακό χάρτη σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς αν κάποιος θέλει να μετακινηθεί από το λιμάνι της Πάτρας προς τη Θεσσαλονίκη, πλέον, όσον αφορά τον χρόνο και το δίκτυο, η διαδρομή είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερος ο χρόνος (που απαιτείται)".
Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν πολλά σε σχέση με τις παραγωγικές δραστηριότητες της χώρας, γιατί οι οδικοί άξονες δεν αφορούν μόνο τη μετακίνηση των πολιτών με ασφάλεια, αλλά έχουν πολλαπλά οφέλη στην παραγωγική δραστηριότητα» ανέφερε ο κ.Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας πως το μικρό τμήμα που απομένει για την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού θα είναι έτοιμο πριν τον Αύγουστο για να παραδοθεί για πλήρη χρήση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης