Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη δεν θα μας τρομοκρατήσει

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη δεν θα μας τρομοκρατήσει
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2017 και δεν είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά… αποκαλύφθηκε σήμερα από ομάδα αναρχικών που έλαβε την ευθύνη
«Η νέα επίθεση στην οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως το κυβερνών κόμμα και η κυβέρνηση «δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές».
Επισημαίνεται πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2017 και δεν είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά… αποκαλύφθηκε σήμερα από ομάδα αναρχικών που έλαβε την ευθύνη.
Σε επιστολή που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αναρχικοί αναφέρουν ότι «ο κυρ Αλέκος υπηρετώντας την θέση του στην πολιτική ελίτ του τόπου κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη και ακολούθως επικαλείται την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς».
Αφήνουν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες επιθέσεις.
«Όλοι τους έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εκεί θα βρουν όλους εμάς που δεν έχουμε καμία διάθεση να μοιραστούμε τις γειτονίες μας μαζί τους.
Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης