Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Ο Schaeuble τραβά το χαλί κάτω από την Ελλάδα, όχι από τον Τσίπρα – Αγανάκτηση στις Βρυξέλλες

Κούλογλου: Ο Schaeuble τραβά το χαλί κάτω από την Ελλάδα, όχι από τον Τσίπρα – Αγανάκτηση στις Βρυξέλλες
Η κυβέρνηση πρέπει τις επόμενες ημέρες να έχει υψηλές πολιτικές επαφές με Merkel και ΗΠΑ τόνισε ο κ.Κούλογλου
Την θέση ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια της Ελλάδας και όχι του Τσίπρα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Eurogroup.
«Στις Βρυξέλλες υπάρχει αγανάκτηση για την καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κούλογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει το επόμενο διάστημα να έχει «πολιτικές επαφές σε υψηλό επίπεδο με την Angela Merkel αλλά και τον αμερικανικό παράγοντα», τονίζοντας ότι «όποια κυβέρνηση και αν ακολουθήσει τη σημερινή δεν θα έχει πολλές εναλλακτικές».
«Μετά τις γερμανικές εκλογές μπορεί Merkel και Schaeuble να είναι πιο ελαστικοί στο θέμα του χρέους» είπε ο κ.Κούλογλου, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απειλήσει ο πρωθυπουργός με εκλογές, λέγοντας πως θα πρέπει να εξαντληθούν οι δυνατότητες για επίτευξη συμφωνίας.
Επιπλέον, ο κ.Κούλογλου κάλεσε τα κόμματα να έρθουν σε μια μίνιμουμ συμφωνία ώστε να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο αντιμετώπισης των δανειστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης