Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Να υπάρξει λύση στις 15/6 – Πολύ κακό να αναβληθούν τα πάντα για μετά τις γερμανικές εκλογές

Παπαδημούλης: Να υπάρξει λύση στις 15/6 – Πολύ κακό να αναβληθούν τα πάντα για μετά τις γερμανικές εκλογές
Ο Schaeuble για πολιτικούς λόγους θέλει να δείξει ότι βασανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στο Eurogroup στις 15 Ιουνίου θα πρέπει να υπάρξει λύση για το ελληνικό ζήτημα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος κατηγόρησε τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ W.Schaeuble ως τον βασικό υπεύθυνο για το ότι δεν έγινε αυτό το ολοκληρωμένο βήμα στο Eurogroup.
«Διεθνής και γερμανικός Τύπος χαρακτηρίζουν τον Schaeuble, ως τον βασικά υπεύθυνο για το ότι δεν έγινε αυτό το βήμα ολοκληρωμένο προχθές στο Eurogroup.
Λύση στο ελληνικό ζήτημα πρέπει να υπάρξει στις 15 Ιουνίου.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε και το καλοκαίρι.
Η ιδέα να αναβληθούν τα πάντα για μετά τις γερμανικές εκλογές είναι πολύ κακή για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη.
Αν περάσει αυτή η τακτική δεν θα βγαίνουν οι στόχοι του προγράμματος» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Παπαδημούλης.
«Έχουμε ένα γαϊτανάκι εμπλοκών και καθυστερήσεων με πρωταγωνιστή τον Schaeuble, συμμέτοχο τον Thomsen, δεν είμαι βέβαιος για την Lagarde, όπου επιδιώκει το τρενάρισμα, μία παράταση και αναβολή στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά των δανειστών.
Ο Schaeuble θέλει για λόγους πολιτικής και εκλογικής σκοπιμότητας να δείξει ότι βασανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες, ότι είναι πολύ αυστηρός, ο κακός δαίμονας που κάνει και ζαβολιές. \
Αυτό οφείλεται στο ότι δε θέλει να βοηθήσει τη χώρα και ενδεχομένως θέλει να βλάψει και την ελληνική κυβέρνηση» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης