Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Για πρώτη φορά δημιουργούνται προϋποθέσεις να βγει η χώρα από την κρίση

Δραγασάκης: Για πρώτη φορά δημιουργούνται προϋποθέσεις να βγει η χώρα από την κρίση
Η κυβέρνηση και το έργο της θα κριθούν στο τέλος της θητείας της και αν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού
Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έξοδο της χώρας από την κρίση εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε σημερινή ομιλία του στη Βουλή (17 Μαΐου 2017) παρουσία του πρωθυπουργού.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ψήφισης του νομοσχεδίου, για να υπογραμμίσει ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να ξεκλειδώσει τις διαδικασίες για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την επιτροπεία.
«Για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης δημιουργούνται προϋποθέσεις για να σχεδιάσουμε το μέλλον.
Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου και με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δημιουργούνται νέα δεδομένα.
Ας τα αξιοποιήσουμε προς όφελος της κοινωνίας και της νέας γενιάς» ανέφερε στην ομιλία του.
Από την ομιλία του δεν έλλειψαν σχόλια για την αντιπολίτευση:
«Δεν είναι σωστό, μερικές φορές μάλιστα είναι ανήθικο, να ξεχνάμε τα γεγονότα, γεγονότα που αφορούν τη ζωή των ανθρώπων και τις τύχες της χωράς. Και το γεγονός με το οποίο είμαστε αντιμέτωποι είναι η χρεοκοπία του ελληνικού κράτους, την οποία επιφέρατε με όσα κάνατε και κυρίως όσα δεν κάνατε στα χρόνια των παχέων αγελάδων».
Καταλήγοντας ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε πως οι πολίτες επέλεξαν την κυβέρνηση για τρεις λόγους:
«Για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία.
Για να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης υποθέσεις σκανδάλων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος και να αντιμετωπίσει με πολιτικά και θεσμικά μέσα τις βαθύτερες αιτίες της διαφθοράς και της διαπλοκής» και «για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και τη λειτουργία του κράτους, να ενισχύσει τη διεθνή θέση της χώρας και να βελτιώσει προς όφελος των θέσεων μας τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς συσχετισμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης