Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης για χειρονομίες Καμμένου: Με πιάνει σύγκρυο όταν σκέφτομαι ότι του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας

Θεοδωράκης για χειρονομίες Καμμένου: Με πιάνει σύγκρυο όταν σκέφτομαι ότι του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας
Έντονες πολιτικές αντιδράσεις για τη στάση Καμμένου σε αγώνα πόλο γυναικών
Έντονες είναι οι πολιτικές αντιδράσεις για τη στάση και τις χειρονομίες του υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου σε αγώνα πόλο γυναικών.
«Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών και του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας με πιάνει σύγκρυο» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Είχε προηγηθεί η κριτική του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ.Καμμένο «χούλιγκαν».
«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος.
Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο κ.Καμμένος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη στάση του, είπε πως οπαδοί του Ολυμπιακού «έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».
Σημειώνεται ότι ο κ.Καμμένος παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας της Βουλιαγμένης, στην οποία η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου είναι προπονήτρια,  με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 πόλο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να βρίζουν τον υπουργό, ο οποίος απάντησε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης