Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενημερώνει την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία ο Τσακαλώτος ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή

Ενημερώνει την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία ο Τσακαλώτος ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή
Στις 15:00 η συνεδρίαση
Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το περιεχόμενο της συμφωνίας αναμένεται να ενημερώσει σήμερα στις 15:00 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ.Τσακαλώτος αναμένεται να παρουσιάσει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όλες τις λεπτομέρειες και τα δύσκολα σημεία της συμφωνίας ενόψει μάλιστα της ψηφοφορίας στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο υπουργός Οικονομικών εκτιμάται πως θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τις ανησυχίες και να κάμψει τις ενστάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία ενώ θα περιγράψει με σαφήνεια και τι προβλέπεται αναφορικά με την εφαρμογή των αντίμετρων.
Νωρίτερα ο κ.Τσακαλώτος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπ. Λυκούδη για τα μισθώματα του Δημοσίου, υποστήριξε πως υπάρχουν προβληματικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να επιτευχθεί η βέλτιστη διαχείριση πόρων.
«Πρέπει να δούμε αν υπάρχουν μισθώματα, ποιες υπηρεσίες πρέπει να πάνε πού κ.α.
Αυτό δεν το λέω για να σας θυμίσω την αγγλική σειρά "Ναι κ. υπουργέ" και τον γραφειοκράτη που εφευρίσκει δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις» είπε ο κ.Τσακαλώτος, ο οποίος αναφερόμενος στο κτήριο Κεράνης είπε ότι ο στόχος είναι να γεμίσει έως τα Χριστούγεννα.
«Η κυβέρνηση κάνει επισκόπηση δαπανών για όλο το Δημόσιο.
Αρχίσαμε πιλοτικά για 4 υπουργεία και στους επόμενους μήνες θα γίνει για όλα τα υπουργεία.
Τέλος του 2017 θα ενημερώσουμε για όλες αυτές τις σπατάλες που δεν αφορά μόνο τα μισθώματα αλλά και την επιλογή εταιριών τηλεφωνίας κ.α» είπε ο κ.Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης