Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Το τέταρτο μνημόνιο θα γίνει η ταφόπετρα της κυβέρνησης - Θα φύγει κακήν κακώς από την εξουσία

Λαφαζάνης: Το τέταρτο μνημόνιο θα γίνει η ταφόπετρα της κυβέρνησης - Θα φύγει κακήν κακώς από την εξουσία
Η κυβέρνηση επιχειρεί με την κατάργηση της Κυριακής αργίας να αφανίσει τους εμπόρους και να σκλαβώσει τους εργαζόμενους, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Η κυβέρνηση επιχειρεί με την κατάργηση της Κυριακής αργίας να αφανίσει τους εμπόρους και να σκλαβώσει τους εργαζόμενους, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος σήμερα (7/5/2017) έδωσε το παρών σε κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων στην οδό Ερμού.
Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών, παρασυντάγματος και κοινωνικής γενοκτονίας, που χωρίς καμία λαϊκή εξουσιοδότηση, επιχειρεί να καταργήσει την Κυριακή αργία.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να καταστρέψει το μικρομεσαίο εμπόριο και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, ρίχνοντας στην ανεργία χιλιάδες νέους εργαζόμενους.
Τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές εμπορικές αλυσίδες αποφασίζουν και νομοθετούν, με την κυβέρνηση υπαλληλικά να εκτελεί», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.
«Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί κυνικά, χωρίς κανέναν σεβασμό σε ιστορικές παραδόσεις και κατακτήσεις, την εργάσιμη Κυριακή ως εργαλείο για να δώσει την χαριστική βολή στην μικρομεσαία τάξη και να μετατρέψει σε πραγματικούς σκλάβους τους εργαζόμενους.
Έχουμε μια κυβέρνηση πραξικοπηματιών.
Μια κυβέρνηση παρασυντάγματος.
Μια κυβέρνηση κοινωνικής γενοκτονίας.
Και μια μνημονιακή αντιπολίτευση πιο εθελόδουλη από τους εθελόδουλους», επισήμανε ο επικεφαλής της ΛΑΕ και πρόσθεσε:
«Η κατάργηση της Κυριακής αργίας δεν θα περάσει.
Ακόμη και αν θεσμοθετηθεί δεν θα εφαρμοστεί.
Το τέταρτο μνημόνιο θα γίνει η ταφόπετρα της κυβέρνησης.
Αν ο Τσίπρας και η δουλοπρεπής κοινοβουλευτική πλειοψηφία ψηφίσουν το τέταρτο μνημόνιο, θα φύγουν κακήν κακώς από την εξουσία.
Δεν θα τους εκδιώξει μόνο ο ελληνικός λαός αλλά θα τους πετάξουν ως «περιττούς» και ως ‘’στυμμένες λεμονόκουπες’’ και αυτοί ακόμα που με τόσο πάθος εξυπηρέτησαν».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης