Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Η κυβέρνηση είναι αλλεργική με τις επενδύσεις – Κλασική περίπτωση το Ελληνικό

tags :
Ποτάμι: Η κυβέρνηση είναι αλλεργική με τις επενδύσεις – Κλασική περίπτωση το Ελληνικό
Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προτιμούν να ρημάζει ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη της Ελλάδας παρά να προχωρήσει η επένδυση αναφέρει το Ποτάμι
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επένδυση στο Ελληνικό κατόπιν της απόφασης του υπουργείου Πολιτισμού να αναπέμψει στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων την επανεξέταση τριών κτηρίων στο Ελληνικό εξαπέλυσε Το Ποτάμι.
«Είναι αλλεργικοί στις επενδύσεις.
Και το δείχνουν με όλους τους τρόπους.
Το Ελληνικό αποτελεί την πιο κλασική περίπτωση.
Στην αρχή δεν ήθελαν την αξιοποίηση του από ιδιώτες.
Όταν αναγκάστηκαν να την δεχθούν, άρχισαν να στήνουν εμπόδια κάθε είδους.
Αυτή τη φορά, παρότι απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων έκρινε διατηρητέο μόνο ένα κτήριο, η Υπουργός Πολιτισμού ζητά να επανεξεταστούν οι περιπτώσεις άλλων τριών κτηρίων, αποδεχόμενη ενστάσεις της «Επιτροπής Αγώνα» για το Ελληνικό.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ξέρουν καλύτερα από τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων...» υπογραμμίζει Το Ποτάμι.
«Μια παροιμία λέει «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει».
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προτιμούν να ρημάζει ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη της Ελλάδας, αντί να προχωρήσει η επένδυση και να πιάσουν δουλειά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, να πληρώνονται φόροι και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» επισημαίνει Το Ποτάμι.
Σημειώνεται πάντως πως η υπ. Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, με απόφαση της σήμερα το πρωί, πήρε πίσω την αναπομπή για τα τρία κτήρια στο Ελληνικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης