Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τη βρόμικη δουλειά – Δεν είναι αντίδοτο στα μέτρα τα αντίμετρα

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τη βρόμικη δουλειά – Δεν είναι αντίδοτο στα μέτρα τα αντίμετρα
Ανοιχτό το ΚΚΕ να ψηφίσει ορισμένα μέτρα ανακούφισης όπως έχει πράξει και στο παρελθόν είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τη βρόμικη δουλειά διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος υποστήριξε πως τα αντίμετρα δεν είναι αντίδοτο στα μέτρα.
«Τα αντίμετρα δεν αποτελούν αντίδοτο στα μέτρα –καρμανιόλα για τον λαό, τα οποία περιλαμβάνει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές
Θα δούμε πώς θα έρθουν τα αντίμετρα και τι θα λένε συγκεκριμένα.
Γενικά, σε αυτές τις ψηφοφορίες, όπως και τις προηγούμενες δεν είναι το βασικό να ψηφίσεις ένα μέτρο έστω μικρής ανακούφισης, για μια κατηγορία έστω.
Αυτό το έχουμε κάνει και το κάναμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και με την τωρινή και με τις αυριανές.
Όμως, είναι πρόκληση αυτοί που εξαθλιώνουν τον λαό να πετάνε ένα ξεροκόμματο και να ζητάνε ευγνωμοσύνη» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουτσούμπας, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση.
«Τη βρόμικη δουλειά συνεχίζει δυστυχώς να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποπροσανατολίζοντας, κοροϊδεύοντας, απογοητεύοντας κόσμο αριστερό, ριζοσπαστικό, όλους αυτούς, δηλαδή που είναι εν δυνάμει στον δρόμο, που συμμετέχουν στο κίνημα.
Δεν μιλάμε για κάποιους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει μόνο να αναθέτουν την εκπροσώπησή τους στη Βουλή σε κάποιους ανθρώπους ανά τετραετία ή όποτε γίνονται οι γενικές, βουλευτικές εκλογές.
Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να παλεύουν για την καθημερινή διεκδίκηση, την καθημερινή ανακούφιση, να ανοίγουν δρόμους, όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ ζητά την εξουσία.
«Μάλιστα, μας κατηγορούν και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βάζουμε πολύ υψηλούς στόχους, δεν βάζουμε μίνιμουμ, άμεσους στόχους κάποιας ικανοποίησης των αιτημάτων με βάση τα υπαρκτά προβλήματα που δυσαρεστούν την ελληνική οικογένεια και τον ελληνικό λαό και βάζουμε ζήτημα λαϊκής εξουσίας, εργατικής εξουσίας και διακυβέρνησης.
Μα, είναι δυνατόν πολιτικό κόμμα πολύ περισσότερο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που υπάρχει και ιδρύθηκε  -και του χρόνου συμπληρώνει 100 χρόνια - για να φέρει ριζικές αλλαγές στη χώρα μας, για να φτάσουμε μέχρι την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας, να μην έχει στόχο τη διακυβέρνηση, την εξουσία;» διερωτήθηκε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης