Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Αδιανόητη η τροπολογία της κυβέρνησης

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Αδιανόητη η τροπολογία της κυβέρνησης
Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι θα τα καταψηφίσει, καθώς δε δίνουν καμία λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών
«Ένας άνθρωπος που αγοράζει μια επιχείρηση και συμφωνεί σε ένα τίμημα, δε μπορεί να έρχεται εκ των υστέρων και να κάνει λόμπι με την κυβέρνηση να του χαρίσει επιπλέον χρήματα.
Είναι αδιανόητο για κάθε χρηστή διοίκηση και λογική», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 και την Γιάννα Παπαδάκου αναφερόμενος στην τροπολογία της κυβέρνησης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
«Ο εν λόγω επενδυτής έχει και άλλες δοσοληψίες με το δημόσιο, διαγωνισμούς που γίνονται την ίδια στιγμή.
Δε μπορεί κάποιος να σκεφτεί μήπως αυτό είναι ένα κρυφό τίμημα για να αυξήσει την προσφορά στον αντίστοιχο διαγωνισμό ο επιχειρηματίας;»
αναρωτήθηκε ο κ. Θεοχάρης προσθέτοντας ότι «ακόμη κι αν συμφωνεί κάποιος με το πνεύμα της διάταξης, δεν είναι δυνατόν να ισχύει αναδρομικά».
Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή στο πλαίσιο της συμφωνίας υπογράμμισε:
«Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε πως τις δηλώσεις ότι δεν επρόκειτο να πάρει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα δεν τις πίστευε, αλλά τις έκανε για λόγους διαπραγματευτικής τακτικής», ενώ όσον αφορά στη δική του στάση ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα καθώς δε δίνουν καμία λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Και κατέληξε επισημαίνοντας ότι:
«Χάνουμε το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Είτε μέσα στη χώρα μας κλείνοντας του κάθε προοπτική, είτε το χάνουμε γιατί έχει προοπτικές αλλά τις αξιοποιεί στο εξωτερικό.
Υπολογίζεται ότι περίπου 8 δισ. ευρώ έχει ξοδέψει η χώρα για να μεγαλώσει αυτά τα παιδιά, να τα σπουδάσει, να τους δώσει δεξιότητες, και άλλες χώρες κερδίζουν από τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης