Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τίποτα από το δημοσιονομικό πακέτο – Οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση

Καραγκούνης (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τίποτα από το δημοσιονομικό πακέτο – Οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση
Ζητάμε εκλογές γιατί πρέπει να αλλάξει αυτό το μείγμα πολιτικής υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τίποτα από το δημοσιονομικό πακέτο των μέτρων που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή την θέση της καθώς, όπως είπε, το πακέτο αυτών των μέτρων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση και σε μεγαλύτερα προβλήματα την ελληνική οικονομία.
«Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε εκλογές, ότι πρέπει να αλλάξουμε αυτό το μείγμα πολιτικής» είπε ο κ.Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι η συμφωνία όπως τουλάχιστον έχει περιγραφεί ως σήμερα «είναι πολύ σκληρή και επώδυνη».
«Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει δεσμευθεί να ψηφίσει και τα ενεργειακά και τα εργασιακά και τη μείωση του αφορολογήτου και τις περικοπές των συντάξεων και τις αποκρατικοποιήσεις, χωρίς να έχει αυτή τη στιγμή τίποτα χειροπιαστό.
Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να πάρει πάρα πολλά επώδυνα μέτρα και να κάνει επώδυνες περικοπές, αλλά δεν έχουμε μπροστά μας το χειροπιαστό όφελος από αυτή τη συμφωνία.
Να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει μετά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, γιατί τότε θα παρθούν οι αποφάσεις, τι έχουμε μπροστά μας για να αξιολογήσουμε τι ακριβώς γίνεται.
Έχω την αίσθηση όμως - και αυτή είναι η γενική αίσθηση του κόσμου - ότι όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση και έχει κάνει αυτές τις διαπραγματεύσεις και έχει φέρει αυτές τις περικοπές και έχει πάρει αυτά τα επώδυνα μέτρα, ανάταση για την οικονομία και ανάπτυξη δεν πρόκειται και δεν μπορεί να υπάρξει» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης