Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Αυτός που αντικειμενικά βοηθάει το ΔΝΤ και τον Schaeuble είναι ο Τσίπρας

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Αυτός που αντικειμενικά βοηθάει το ΔΝΤ και τον Schaeuble είναι ο Τσίπρας
«Ας βρεθεί ένας υπουργός να μας πεί ότι κερδίσαμε έστω και ένα ευρώ από αυτή τη διαπραγμάτευση» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης
«Αυτός που αντικειμενικά βοηθάει το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε είναι ο κ. Τσίπρας.
Καθυστερεί, παλινδρομεί και τους δίνει χρόνο και χώρο συνεχώς για νέες απαιτήσεις» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής.
 «Κατά τη διάρκεια αυτής της πολύμηνης καθυστέρησης χάσαμε το Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης, διακόπηκαν επενδύσεις, συνεχίστηκε η εκροή καταθέσεων, μειώθηκε η λιανική κατανάλωση, αυξήθηκε η ανεργία.
Ας βρεθεί ένας υπουργός να μας πεί ότι κερδίσαμε έστω και ένα ευρώ από αυτή τη διαπραγμάτευση» τόνισε.
Απαντώντας στο ερώτημα των κυβερνητικών συνεργασιών ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «από τη ΔΕΘ ξεκαθαρίσαμε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει μια κυβέρνηση που θα έχει τις σωστές προτεραιότητες για τη χώρα, ξεκινώντας από το χωρισμό του Δημοσίου από τα κόμματα.
Να πάψουν οι κομματικοί εγκάθετοι να απομυζούν το Δημόσιο.
Να ενισχύσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μειώνοντας φόρους και εισφορές.
Να ανοίξουμε την Παιδεία.
Να παρέχουμε ασφάλεια και δικαιοσύνη στους πολίτες.
Για όλα αυτά το Ποτάμι έχει εμπεριστατωμένες προτάσεις.
Αν ο νικητής λοιπόν των εκλογών έχει τα ίδια σχέδια με μας, τότε θα έχει και τη στήριξή μας».
Διευκρινίζοντας τι εννοεί με τον όρο "συντηρητικό κέντρο" ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Συντηρητικοί και προοδευτικοί υπάρχουν παντού.
Και στην αριστερά και στη δεξιά και το Κέντρο.
Προφανώς, η κυρία Γεννηματά εκπροσωπεί το συντηρητικό Κέντρο και δεν νομίζω ότι μπορεί να θυμηθεί κανείς, κάποια προοδευτική πρότασή της.
Αναμασά παλιά συνθήματα, ξεσκονίζει παλιά εικονίσματα και περιμένει να βρέξει ψήφους. Προοδευτικός είναι αυτός που συγχρονίζει τα βήματά του με το μέλλον.
Η επιστροφή στις ένδοξες μέρες που η κυρία Γεννηματά ήταν υπουργός και έλυνε και έδενε στο κομματικό κράτος προφανώς δεν είναι το μέλλον που θέλουμε για τη χώρα» επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης