Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας
«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδης
Ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη του στη Real News, τονίζοντας ότι η ΝΔ ζητά εκλογές από τον περασμένο Απρίλιο γιατί «είμαστε βέβαιοι  ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του».
«Δεν μπορεί να κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.
Θα την κάνει ολοένα και χειρότερη.
Και εμείς αυτό πρέπει να το αλλάξουμε», προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζοντας πως «ουδέποτε η ΝΔ συνέδεσε τις εκλογές με την αξιολόγηση». 
Ακόμη, σημειώνει πως «η κρίση έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας»  και «αν δεν είχε γίνει πρωθυπουργός το 2015, θα είχαμε βγει από την κρίση, θα είχαμε πάρει και το χρέος και το QE και όλα».
Κάνοντας αναφορά στην εξεταστική για την Υγεία, αφού σημειώνει πως είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη καθώς «όλα τα προηγούμενα χρόνια χάθηκαν πάρα πολλά χρήματα στην υγεία και ο ελληνικός λαός θέλει να γνωρίζει τι πήγε λάθος», προσθέτει πως «δυστυχώς η συγκεκριμένη εξεταστική επιτροπή γίνεται μόνο με ένα σκοπό, να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο.
Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη», «διότι  δεν τους ενδιαφέρει η ουσία.
Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».
Ο ίδιος εκτιμά πως αν ελεγχθεί και η δική του θητεία αυτό θα προσθέσει πολλούς πόντους στην πολιτική του αξιοπιστία.
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί μέσω του ιδίου την αξιωματική αντιπολίτευση και μάλιστα, σημειώνει ότι «φυσικά η ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ παίζει ρόλο στην επίθεση εναντίον μου από την κυβέρνηση. Όμως οφείλω να πω ότι έχει και ένα προσωπικό χαρακτήρα.
Εγώ δεν αφήνω τον κ. Τσίπρα σε χλωρό κλαρί.
Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και δεν θα σταματήσω να το λέω».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πολιτικό φλέρτ με τον Κώστα Σημίτη, ο κ. Γεωργιάδης απαντά  ότι «δεν υπάρχει απολύτως κανένα πολιτικό φλέρτ της ΝΔ με τον Κώστα Σημίτη.
Όποιος γράφει ή λέει τέτοια πράγματα είναι εκτός πραγματικότητας».
Για τη σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή, αναφέρει πως είναι άριστη και συμπληρώνει «τον Κώστα Καραμανλή τον βλέπω από την πρώτη μέρα που ήρθα στη ΝΔ ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα.
Όλα αυτά τα χρόνια η σχέση μας ήταν πάντα σχέση ειλικρίνειας και σεβασμού, διότι ποτέ δεν θα διανοούμουν να έρθω στη ΝΔ χωρίς να δείξω τον σεβασμό που αξίζει ο Κώστας Καραμανλής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης