Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ένας εθελόδουλος πρωθυπουργός και μία προσκυνημένη κυβέρνηση παραδίδουν τα αεροδρόμιά μας

Λαφαζάνης: Ένας εθελόδουλος πρωθυπουργός και μία προσκυνημένη κυβέρνηση παραδίδουν τα αεροδρόμιά μας
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτιμά, ότι αυτή η παραχώρηση θα ακυρωθεί και θα ανατραπεί η μνημονιακή υποδούλωση
«Δεν θα περάσει το μέγα σκάνδαλο και το μέγα έγκλημα της παράδοσης των αεροδρομίων μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αερολιμένων της χώρας στη γερμανική Fraport. 
«Πρώτη φορά ακούμε από πρωθυπουργικά χείλη ότι είναι σημαντικό μήνυμα το ξεπούλημα της χώρας, η οικονομική παράδοση των περιφερειών της και η εκχώρηση της ασφάλειας και της άμυνας της», σημειώνει ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ).  
«Ένας εθελόδουλος πρωθυπουργός και μια προσκυνημένη και εκχωρημένη κυβέρνηση, με τα μνημονιακά συνεταιράκια της (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ), παραδίδουν στο γερμανικό κράτος τα περιφερειακά μας αεροδρόμια, χαριστικά, με χρήματα των ελληνικών τραπεζών, με ψεύτικο τίμημα και πρωτοφανείς αποικιακές συμβάσεις»,  επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης.
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτιμά, ότι αυτή η παραχώρηση θα ακυρωθεί και θα ανατραπεί η μνημονιακή υποδούλωση.
Προειδοποιεί ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά με παραδειγματικό τρόπο και τονίζει ότι ο αγώνας συνεχίζεται.
«Οι Γερμανοί, πριν δεκαετίες, καταλάμβαναν με αλεξιπτωτιστές και σφοδρή ελληνική αντίσταση, τα αεροδρόμια μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Λαφαζάνη.

www.bankingnews.,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης