Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Σε αδιέξοδο ο ελληνικός λαός – Καταδικασμένη η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές

Χατζηδάκης: Σε αδιέξοδο ο ελληνικός λαός – Καταδικασμένη η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές
Ο λογαριασμός της κυβέρνησης γίνεται πιο βαρύς για τους Έλληνες πολίτες είπε ο κ. Χατζηδάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να προχωρήσει σε εκλογές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως ο ελληνικός λαός είναι σε αδιέξοδο.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Χατζηδάκης, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων, είπε πως «αυτός που είναι σε αδιέξοδο σήμερα είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός, κάνουμε θυσίες χωρίς ελπίδα»..
«Ο λογαριασμός της επόμενης μέρας γίνεται πιο βαρύς και για εμάς τη ΝΔ, αλλά και για το σύνολο των πολιτών και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ζητάμε πολιτική αλλαγή.
Τα μέτρα πάνε μέχρι το τέλος του 2020 μαζί με αντίστοιχη εποπτεία από το ΔΝΤ.
Αυτό είναι ένα 4ο Μνημόνιο.
Τι άλλο είναι;
Και είναι ένα μνημόνιο που αφορά στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους» είπε ο κ.Χατζηδάκης.
«Το ακόμη χειρότερο είναι ό,τι έτσι όπως πάει η κυβέρνηση με την αλλεργία και την απέχθεια στην επιχειρηματικότητα δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα και προοπτική» είπε ο κ.Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στην οικονομία, κάποια στιγμή, νωρίτερα παρά αργότερα θα είναι καταδικασμένη να προχωρήσει σε εκλογές για να μην εξαερωθεί τελείως».
«Και μόνο που λένε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα παραλάβει ωρολογιακή βόμβα, αποδεικνύεται η αποτυχία της κυβέρνησης που δεν αφήνει πίσω της έργο.
Εμείς ξέρουμε ότι θα πιάσουμε με τα χέρια μας αναμμένα κάρβουνα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης