Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Τριπλό σχέδιο για την απαξίωση της ΔΕΗ - Να αποτρέψουμε το έγκλημα

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Τριπλό σχέδιο για την απαξίωση της ΔΕΗ - Να αποτρέψουμε το έγκλημα
"Όσοι βάζουν χέρι στη ΔΕΗ, το χέρι αυτό θα τους κοπεί και η κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε αυτούς τους σχεδιασμούς θα πέσει" σημείωσε o Π. Λαφαζάνης
"Τα μέτρα που σχεδιάζονται για τη ΔΕΗ αποτελούν σχέδιο εξόντωσης της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας που έστησε κυριολεκτικά την Ελλάδα", ανέφερε ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στην Κοζάνη.
Το "σχέδιο απαξίωσης" της ΔΕΗ είναι τριπλό και περιλαμβάνει "την πώληση του 40% της επιχείρησης, τη συνέχιση των δημοπρασιών ΝΟΜΕ μέχρι να πέσει το πελατολόγιό της στο 50% και την πώληση του 17% μέσω του ΤΑΙΠΕΔ", ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.
Στο παρελθόν "αποτρέψαμε εγκλήματα εις βάρος της ΔΕΗ και της μικρής ΔΕΗ που πέρασε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ" σημείωσε, επισημαίνοντας πως τώρα επιχειρείται ακόμη χειρότερη επέμβαση εις βάρος της επιχείρησης "που αποβλέπει στο κλείσιμο των μονάδων, ιδιωτικοποίηση μεγάλου μέρους δυναμικού της ΔΕΗ και στο τέλος το κλείσιμό της".
"Όσοι βάζουν χέρι στη ΔΕΗ, το χέρι αυτό θα τους κοπεί και η κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε αυτούς τους σχεδιασμούς θα πέσει" σημείωσε και κάλεσε σε πανστρατιά τους πολίτες και τους φορείς της Δ. Μακεδονίας έξω από κόμματα και σχηματισμούς "να παλέψουμε δυνατά, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο πώλησης της επιχείρησης".
Ο πρόεδρος της ΛΑΕ είχε, επίσης, συνάντηση με τον δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, και επισκέφθηκε τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγ. Δημητρίου και τις εγκαταστάσεις του Ορυχείου του νοτίου πεδίου, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης